Gratis Fragt til Pakkeshop fra 249.-

Hurtig levering - 2-4 hverdage

Din Kurv

Din kurv er tom

Sådan sender du retur til Fiora 

Hos Fiora.dk har du som standard 31 dages returret gældende fra den dag, du afhenter eller modtager pakken. Se herunder, hvordan du returnerer din pakke til os. 

Julegaver byttes frem til d. 31/1 2024. 

 

Returnering af pakker  

Når du får en pakke fra Fiora, så er der som udgangspunkt ikke noget returlabel i pakken. Returlabels fremsendes ved henvendelse til info@fiora.dk
 
Nægter du modtagelse af en ordre du har bestilt koster det 39,- i returfragt.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os efter du har modtaget returlabel. 

 
Udgifterne til returnering tager vi os af. 

Første ombytning er på vores regning. En evt. yderligere ombytning vil konste 39,- i fragt. 

 

Har du fået en betalt gave fra Fiora.dk? 

Hvis du har fået en betalt gave fra Fiora, som du ønsker at returnere, så sættes pengene ind på køberens kort. Hvis du derimod ønsker et tilgodebevis i form af et gavekort, så angiv venligst dette ved returneringen. Husk derfor at angive din egen mail og ikke købers, så du kan modtage dit tilgodebevis. Vi kan desværre ikke tilbage tilbageføre pengene til et andet kontonummer end det, det er købt i. Hvis du ønsker penge retur, så skal du kontakte køber. 

 
Har du fået en gave fra Fiora.dk i forlængelse af et køb? 
Hvis du har fået en gave i forlængelse af et køb, så skal du som udgangspunkt returnere gaven ligeledes med de andre artikler, som du ønsker returneret. Skal du derimod kun returnere én ud af flere produkter, så vil der som udgangspunkt være tale om en konkret vurdering fra vores ledelse og- eller kundeservice. Derfor beder vi dig om, at nævne ophavet af vores gave til dig i den email med dit ordrenummer, hvor du forklarer hvilke produkter du ønsker returneret.  
 
Langt hen ad vejen, vil vi som Good Will lade dig beholde gaven, da det er tiltænkt en gave.  

Vil du sende varerne retur til os, så se med her: 

Hvis du vil ombytte eller returnere en vare, skal du være opmærksom på følgende, hvis du vil være sikker på at kunne få det fulde beløb retur: 

  • Varen skal returneres i den originale emballage. 
  • Varen må ikke have tegn på slid eller misdannelser i form af skader, ridser, parfume, røg eller andre omstændigheder produktet ikke blev leveret i.  

Når du er klar til at returnere skal du gøre følgende: 

  • Meddele, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten gældende i forbindelse med din købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser. 
  • Pakke varen i original emballage som angivet ovenfor. 
  • Pakke varen forsvarligt ind, så den ikke beskadiges under transport. 

 

Reklamation 

Øv. Vi tjekker altid varen inden vi sender den. Men desværre kan der kan jo ske noget uforudset, eller varen kan have en produktionsfejl. 
Hvis du har en reklamation på en vare, skal du hurtigst muligt kontakte os på mailen email info@fiora.dk med følgende info: 

  • Billede af fejl/mangel 
  • Beskrivelse af fejl/mangel 
  • Dit ordrenummer 

Vi kontakter dig hurtigst muligt, indenfor 24 timer, hvor du får yderligere information om din situation.  

Er du i tvivl om noget? 

Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig hver eneste dag. Du finder vores kontaktformular her. (Åbner nyt vindue)