Gratis Fragt til Pakkeshop fra 249.-

Hurtig levering - 2-4 hverdage

Din Kurv

Din kurv er tom

Fortrolighedspolitik & Personoplysninger 
 
Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan dine personlige oplysninger indsamles, bruges og deles, når du besøger eller foretager et køb fra fiora.dk 
 

Generelt 
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. 

Sikkerhed 
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

Formål 
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. 

Periode for opbevaring 
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Videregivelse af oplysninger 
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 
 
Deling af dine personlige oplysninger 
Vi deler dine personlige oplysninger med tredjepart for at hjælpe os med at bruge dine personlige oplysninger, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruger vi Shopify til at drive vores online butik - du kan læse mere om, hvordan Shopify bruger dine personlige oplysninger her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruger også Google Analytics til at hjælpe os med at forstå, hvordan vores kunder bruger webstedet - du kan læse mere om, hvordan Google bruger dine personlige oplysninger her: https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/. Du kan også fravælge Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. 
 
Endelig kan vi også dele dine personlige oplysninger for at overholde gældende love og forskrifter, for at svare på en stævning, søgekendelse eller anden lovlig anmodning om information, vi modtager, eller på anden måde beskytte vores rettigheder. 
 
 
Adfærdsmæssig reklame 
Som beskrevet ovenfor bruger vi dine personlige oplysninger til at give dig målrettede reklamer eller marketingkommunikation, som vi mener kan være af interesse for dig. For mere information om, hvordan målrettet reklame fungerer, kan du besøge Network Advertising Initiative (“NAI”) uddannelsesside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work. 
 
Du kan fravælge målrettet annoncering ved hjælp af nedenstående links: 
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads 
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous 
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads 
 
Derudover kan du fravælge nogle af disse tjenester ved at besøge Digital Advertising Alliance's opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/. 
 
Spor ikke 
Bemærk, at vi ikke ændrer vores websteds dataindsamling og -praksis, når vi ser et Spor ikke-signal fra din browser. 

Indsigt og klager 
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: email info@fiora.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 
 
Opbevaring af data 
Når du afgiver en ordre gennem webstedet, opretholder vi dine ordreoplysninger til vores poster, medmindre og indtil du beder os om at slette disse oplysninger. 
 
Ændringer 
Vi opdaterer muligvis denne privatlivspolitik fra tid til anden for at afspejle for eksempel ændringer i vores praksis eller af andre operationelle, juridiske eller lovgivningsmæssige årsager. 
 
Kontakt os 
For mere information om vores privatliv praksis, hvis du har spørgsmål eller ønsker at indgive en klage, bedes du kontakte os via e-mail på info@fiora.dk

Udgiver 
Websitet ejes og publiceres af:  

Virk navn, CVR 33750382

Adresse: Nørregade 44, 1.4
Postnummer, By: 7400, Herning
Email: info@fiora.dk